Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera :)

Saturday, February 26, 2011

Vitamin M Excess

Dalam banyak2 makanan supplement, aku rasa vitamin M dok dalam kategori hot market. Mana taknya.. FREE of charge :P Sampai dah selalu sangat excess dalam aliran darah dan jiwa. Uihh.. pelik ja bunyi. hahah :P

MALAS! aku nak buang stok supplement ni, buang jauh2. Sebab malas, semua benda tak jadi. Yang peliknya, sesetengah benda yang patut dimalaskan, jadi rajin pulak. Haru betoi.

Aku nak biasakan diri dengan ungkapan....
"MALAS lah nak bertangguh!". Idea fresh dari Ana . Kena istiqamah lah camni. Hopefully. 


Exhausted!


● ─ ●
Tiada istilah malas untuk mendirikan tiang agama :) sesungguhnya benda paling ringan dalam dunia ialah meninggalkan solat.




4 ● genius ●:

n i k l i s a said...

ngat kan ape vitamin M.hehe
betol tuhh

intan.maisarah said...

:) Jom rajin rajin kan diri ye.

HEROICzero said...

M tu bukan vitamin dh, tp virus =P

Mentadak Mentadu said...

lisa : ala black market :P

intan : jom3~

Heroic : Virus M excess...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...